top of page

VERKOOPPUNTEN

kollekt_zalm.png

KOLLEKT

www.kollekt.be

Stationsstraat 51
3970 Leopoldsburg

Kollekt is een mooie conceptstore met een Scandinavisch tintje in hartje Limburg. Je vindt heel wat fijne hebbedingetjes in de winkel én in de webshop.

logo_menu.png

SHOP UP NORTH

https://shopupnorth.com/
Nieuwstraat 100

2440 Geel

Bij Up North willen ze je voorzien van een fraai interieur en de leukste cadeaus. Dat ze best kieskeurig zijn, zien ze als een compliment. Ze willen dan ook exclusievere items aanbieden die je niet op elke hoek van de straat vindt. Verwacht je aan originele producten met een minimalistische feel waar steeds een sterke visie achter zit. Het is dan ook een hele eer om in deze mooie winkel te mogen liggen!

ja-ro-logo-transparant.png

JA-RO Conceptstore

www.ja-ro.be
Norbert Neeckxlaan 108
3920 Lommel

Leuke feelgoodstore in Lommel met salto´s van geluk ♡
#kadootje? Awelja!

Unknown.png

L'ÎLE EN VILLE

www.lileenville.be
- Hoogstraat 32
3960 Bree
- Klokstraat 10
3600 Genk
- Luikerstraat 17
3800 Sint-TruidenPrachtige cadeauwinkels van vrouwen door vrouwen, waar zelfzorg centraal staat. Ze zijn terug te vinden in Bree, Genk en Sint-Truiden!

logo Kafe Kodak.png

KAFE KODAK

www.kafekodak.be
Corbiestraat 31
2400 Mol

Ontbijt / lunch / apero / koffiehuis / interieurshop / fotostudio  / conceptstore / ... allemaal onder één dak in het centrum van Mol. Je vindt hier een deel van de collectie wenskaarten van SMOOJ terug.

logo.png

TITATIMI

www.titatimi.be
Processiestraat 21
1745 Opwijk

Titatimi is de mooie cadeauwinkel in Opwijk van Timi waar je alles vindt om jezelf of iedereen die je lief hebt te verwennen.

Schermafbeelding 2021-06-14 om 15.56.36.

ATELIER LILOU

www.atelierlilou.be

Stationsstraat 24
2880 Bornem

In deze leuke 'Feel Good Store' en de bijhorende webshop vind je woondecoratie, lifestyle, geschenkartikelen, droogbloemen, verzorgingsproducten, leuke hebbedingetjes en nog zoveel meer!

logo.png

HOMEMADE HAPPINESS

www.homemade-happiness.be
Leemstraat 48b
2340 Beerse

Een hippe cadeautjeswinkel in het mooie Beerse!

unnamed.png

ODETTE NOISETTE

www.odettenoisette.be
Gravenstraat 77B
3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Odette Noisette is een belevingswinkel! Je komt binnen in de wereld van Odette, een leuke woonruimte met geïntegreerde keuken waar je de ambacht kan ruiken en proeven. Naast de voedingsproducten kan je er ook mooie tableware en andere leuke hebbedingetjes kopen... Gewoon om jezelf te verwennen of om iemand anders cadeau te geven. Voor ieder wat wils !

Verkooppunten: Klanten
bottom of page