VERKOOPPUNTEN

kollekt_zalm.png

KOLLEKT

www.kollekt.be

Stationsstraat 51
3970 Leopoldsburg

Kollekt is een mooie conceptstore met een Scandinavisch tintje in hartje Limburg. Je vindt heel wat fijne hebbedingetjes in de winkel én in de webshop.

logo Kafe Kodak.png

KAFE KODAK

www.kafekodak.be
Corbiestraat 31
2400 Mol

Ontbijt / lunch / apero / koffiehuis / interieurshop / fotostudio  / conceptstore / ... allemaal onder één dak in het centrum van Mol. Je vindt hier een deel van de collectie wenskaarten van SMOOJ terug.

Unknown.png

STIEL

Instagram: @stiel.retie
Turnhoutsebaan 10
2470 Retie

Een uniek winkeltje in hartje Kempen waar talentvolle ondernemers samensmelten!

Schermafbeelding 2021-06-14 om 15.56.36.

ATELIER LILOU

www.atelierlilou.be

Stationsstraat 24
2880 Bornem

In deze leuke 'Feel Good Store' en de bijhorende webshop vind je woondecoratie, lifestyle, geschenkartikelen, droogbloemen, verzorgingsproducten, leuke hebbedingetjes en nog zoveel meer!

unnamed.png

ODETTE NOISETTE

www.odettenoisette.be
Gravenstraat 77B
3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Odette Noisette is een belevingswinkel! Je komt binnen in de wereld van Odette, een leuke woonruimte met geïntegreerde keuken waar je de ambacht kan ruiken en proeven. Naast de voedingsproducten kan je er ook mooie tableware en andere leuke hebbedingetjes kopen... Gewoon om jezelf te verwennen of om iemand anders cadeau te geven. Voor ieder wat wils !

image.png

STELEMAN TEXTIEL

www.stelemantextiel.be
Nieuwstraat 37
9300 Aalst

Al sinds 1859 dé textielspecialist in Aalst en ver daarbuiten!

logo.png

SU'CH

www.such.be
Botermarkt 7
3290 Diest

SU'CH is een lifestylewinkel in het centrum van Diest die gevestigde merken graag combineert met hippe nieuwkomers. Hier vind je kleding, accessoires en schoenen, maar sinds kort ook leuke hebbedingetjes. Persoonlijk stylingadvies in een gemoedelijke en warmhartige sfeer zonder te veel push. Dat is waar SU'CH Women Fashion voor staat!

troossst.jpg

TROOSSST

Inge heeft van Troossst een warme webshop gemaakt met geschenken voor moeilijke momenten. Jouw knuffel op bestelling!


  


berrefonds_logo.png

BERREFONDS

www.berrefonds.be
Sint-Vincentiusstraat 12
2018 Antwerpen

Het Berrefonds wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind. Als hun huisdichter schrijf ik regelmatig gedichten op maat voor hen en je vindt enkele troostkaarten van SMOOJ in hun webshop.

logo_webshop_983x.jpg

INTERIEUR BY LIESE

Je kan in deze shop niet alleen leuke woonaccesoires en decoratie kopen. Ook bieden zij persoonlijk interieuradvies aan bij jou thuis!

maison khado.png

MAISON KHADO

Maison Khado is een Belgische multibrand webshop waar je terecht kan voor prachtig samengestelde cadeauboxen voor jezelf of voor iemand die je graag hebt. Alle producten die je in de webshop vindt, zijn van Belgische bodem!

favicon2.png

KAARTJE VAN EL

Een Nederlandse webshop vol leuke & originele kaarten, veelal duurzaam geproduceerd.  De kaarten zijn zorgvuldig door Ellen uitgezocht bij verschillende kleine ontwerpers en allemaal te vinden in haar webshop.