VERKOOPPUNTEN

kollekt_zalm.png

KOLLEKT

www.kollekt.be

Stationsstraat 51
3970 Leopoldsburg

Kollekt is een mooie conceptstore met een Scandinavisch tintje in hartje Limburg. Je vindt heel wat fijne hebbedingetjes in de winkel én in de webshop.

logo Kafe Kodak.png

KAFE KODAK

www.kafekodak.be
Corbiestraat 31
2400 Mol

Ontbijt / lunch / apero / koffiehuis / interieurshop / fotostudio  / conceptstore / ... allemaal onder één dak in het centrum van Mol. Je vindt hier een deel van de collectie wenskaarten van SMOOJ terug.

asi by isa.png

ASI BY ISA

www.asibyisa.com
Parijsstraat 42
3000 Leuven

Ask By Isa is een jong, Belgisch juwelenmerk met een mooie winkel in het centrum van Leuven. Je vindt er naast de kaartjes van SMOOJ vooral ook prachtige, handgemaakte juwelen en lederwaren die vervaardigd zijn uit ecologische en duurzame materialen.

BERREFONDS

www.berrefonds.be
Sint-Vincentiusstraat 12
2018 Antwerpen

Het Berrefonds wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind. Als hun huisdichter schrijf ik regelmatig gedichten op maat voor hen en je vindt enkele troostkaarten van SMOOJ in hun webshop.

MAISON KHADO

Maison Khado is een Belgische multibrand webshop waar je terecht kan voor prachtig samengestelde cadeauboxen voor jezelf of voor iemand die je graag hebt. Alle producten die je in de webshop vindt, zijn van Belgische bodem!

 
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

©2019 door 'SMOOJ. (Janis Ooms)